Publikationer

Kurslitteratur och handledningar

Vi använder egenutvecklad kurslitteratur och handledningar vid våra utbildningar och kurser. Detta säkerställer att vi alltid har ett uppdaterat och korrekt utbildningsmaterial som uppfyller regler och förskrifter enligt säker skog. Vi använder också material från andra företag och organisationer, t. ex Husqvarnas motorsågs- och röjsågshandböcker.

Våra egna handledningar finns till försäljning, kontakta oss gärna för mer information. Det är en billig investering för dig när du behöver ha svar på något kring din motorsåg, röjsåg eller stenkap. Kom ihåg att det handlar om din säkerhet att kunna hantera dina maskiner på ett säkert och korrekt sätt!

Beställning

Samtliga fält måste fyllas i.

  Skriv in följande tecken.

  captcha

  Kontakta oss gärna

  Har ni frågor om våra publikationer eller önska beställa? Kontakta oss!

  Tel: 036-14 27 27
  Mail: info@nordfor.se

  En sammanfattning av Arbetsmiljöverkets föreskrifter vid användning av motorsåg och röjsåg. Används vid grundläggande utbildning för motorsågskörkort A och motorsågskörkort B.
  80 kr inkl moms

  Ny instruktion för arbete med röjsågar. Kan med fördel användas vid grundläggande utbildning för röjsågskörkort RA och röjsågskörkort RB.150 kr inkl moms

  Instruktion för arbete med motorkap. Används vid utbildningar och berör arbetsmiljöföreskrifter, arbetsteknik, skärutrustning och lagstiftningen vid exponering av kvartsdamm.
  80 kr inkl moms

  Arbete med motorsåg del 1, som är en bok från Husqvarna. Ett bra komplement vid utbildning för motorsågskörkort nivå A. Kontakta närmaste återförsäljare eller se Husqvarnas webbsida.

  Arbete med motorsåg del 2 är en bok från Husqvarna. Bra kurslitteratur i samband med utbildning för motorsågskörkort nivå C. Kontakta närmaste återförsäljare eller se Husqvarnas webbsida.

  Husqvarna motorsåg in action. Vill du lära dig mer om arbetsteknik från Husqvarna? Gå in på
  Husqvarna Chainsaw Academys webb.